Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Clara Nørgaard Karlsson blev kåret som vinder af Oluf Brønnums Fonds Talentpris 2024 efter en spændende og intens kokkekonkurrence, hvor hun og de tre øvrige finalister, Birk Becher Hermansen, Thilde Lykke Jensen og Noah Calloway Skibsholt dystede om titlen, æren og et rejselegat på 50.000 kroner.
Konkurrencen blev afviklet i Brønnums Food Lab, der blev indviet, da virksomheden i torsdags den 26. september fejrede 150-års fødselsdag.
De fire finalister skulle kreere en forret og en hovedret, og maden blev bedømt af et særdeles kompetent dommerpanel bestående af Brian Mark, Søllerød Kro, Eric Vildgaard, Jordnær, Theis Brydegaard, Alchemist samt Bent Christensen fra Den danske Spiseguide.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025