Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den næsten 200 år gamle Munkebo Kro, beliggende mellem Odense og Kerteminde, er nu sat til salg af værtsparret Finn E. Rasmussen og Iben E. Gudmundsson.

Efter at have drevet kroen i ti år, først som forpagtere og senere som ejere, ønsker de at sikre kroens fremtid.

”Da vi købte kroen i 2016, aftalte vi, at vi skulle stoppe mens legen er god - og legen har været og er stadig god. Men vi bliver desværre ikke yngre, og vi bliver nødt til at tænke på fremtiden. Det skulle nødigt ende sådan, at vi står om 10-15 år og ser den kro, vi har brugt så mange ressourcer på, falde fra hinanden. Derfor har vi valgt at indlede processen med at sætte kroejendommen til salg, mens legen er god,” udtaler Finn E. Rasmussen i en pressemeddelelse.

I år modtog kroen en Green Key-certificering for sit miljøarbejde, hvilket kan blive en vigtig konkurrencefordel i branchen.

Munkebo Kro har en rig historie, der strækker sig tilbage til 1826, og har igennem årene været en central del af lokalområdet.

Læs hele historien på FødewareWatch (kræver login)

Her er status på McDonald's-planer

Det har taget længere tid end håbet at nå i mål med den lokalplan, der skal bane vejen for en ny McDonald's i Ringe. Men nu er de fleste sten ryddet af vejen.

Log ind