Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæder i København, herunder Norrlyst og Madklubben, oplever markant vækst, selvom gæsterne er blevet mere prisbevidste.
Norrlyst har åbnet fem nye restauranter i 2024, drevet af en efterspørgsel på sociale oplevelser frem for blot måltider, ifølge adm. direktør Bjarke Just Nielsen.
Madklubben, som drives af Anders Aagaard, udvidede med fem nye restauranter i 2023 og forventer at åbne sin 47. restaurant senere i år.
Koncernen havde et overskud på 35 mio. kr. i 2023 og ser fortsat positiv vækst. Samtidig har Cofoco stifter Torben Klitbo lanceret det budgetvenlige Bouillon-koncept, som appellerer til en ny form for restaurantbesøg hele dagen.
Claus Juel-Jensen, adm. direktør for barkoncernen Rekom, bemærker dog, at forbrugerne er blevet mere forsigtige på natklubber og barer.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kølpin Hotels åbner nyt hybridkoncept i Aarhus
31-10-2024
-
Danskerne skifter forbrug: København nyder godt af kulturel vækst
31-10-2024
-
Alternativet vil indføre pant på takeaway-emballage for mere genanvendelse
31-10-2024
-
Christiansborg kræver svar om nyt badehotel på Rømø
31-10-2024
-
Restaurantkæder udvider trods økonomisk forsigtighed
31-10-2024
-
Den unge kok Natasja giver Hotel Juelsminde Strand ny energi
31-10-2024
-
Restaurantchef takker af på Ruths Hotel i Skagen
31-10-2024
-
McDonalds-chef har "hånden på kogepladen" i brud med franchisemodel
31-10-2024
-
VisitDenmarks nye markedschef styrker indsats for tyske turister
31-10-2024
-
Karim Nielsen træder ind i Zoos bestyrelse
31-10-2024