Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Food Organisation of Denmark (FOOD) lancerer i samarbejde med Tuborgfondet det treårige projekt Morgendagens Madtalenter, der med en støtte på 3,8 mio. kr. skal styrke unge madentreprenører i Danmark.

Programmet henvender sig til unge mellem 20-30 år, der drømmer om at starte egne madkoncepter og tilbyder blandt andet workshops, netværksarrangementer og mentorordninger.

Et centralt element er innovationshubs, hvor deltagerne får mulighed for at teste deres idéer med støtte fra erfarne branchefolk. Programmet forventes at nå 300 unge og præsentere 30 nye restaurantkoncepter over de næste tre år.

Morgendagens Madtalenter skal sikre, at flere unge madentreprenører bliver i branchen og udvikler sig til fremtidens kulinariske skabere.

Foodfestival inviterer til BrancheFredag

Foodfestival skydes i gang fredag den 6. september og her vil 30.000 glade festivalgæster mødes om det gode måltid. Food Organisation of Denmark, som arrangerer festivalen inviterer fødevarebranchen til BrancheFredag, og du er inviteret.

Planteløftet: Kom med til fem fantastiske Masterclasses i 2023

Planteløftet giver lokale professionelle køkkener inspiration og konkrete velsmagende værktøjer til at anvende flere lokale planter - herunder alt fra korn, frø, nødder, svampe, urter og bælgfrugter til kartofler, grønt, frugt og bær fra danske økologiske producenter.

Log ind