Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Aalborg Kongres & Kultur Center, AKKC, vil nu flytte publikum over i tog og bus for at sparke til centerets CO2-besparelse. Det sker ved at lancere gratis transport til alle kulturoplevelser fra september. Det skriver Turistmonitor.dk.

AKKC har derfor sammen med Nordjyllands Trafikselskab (NT) og Ticketmaster besluttet sig for at søsætte et nyt og grønt initiativ, hvor AKKC vil tilbyde kulturkunder gratis offentlig transport med Nordjyske Jernbaners blå tog og NT’s busser uanset, hvor de bor i Nordjylland.

Det nye tiltag udrulles praksis ved, at alle med en billet til en kulturforestilling i AKKC via en unik kode ganske gratis trækker en billet fra NTBillet.dk og sætter næsen mod Aalborg, uanset om det er fra Skagen eller Storvorde. Billetterne gælder flere timer før showet og med god tid til at komme hjem i ro og mag.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Meyers vil tage næste svære skridt

Fødevareselskabet har på seks år skubbet indkøbet af nordiske bælgfrugter i kantiner voldsomt op. Nu skal historiefortællingen i spil for at få privatforbrugerne med.

HORESTA: Hotelbranchen er optaget af ESG

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at ESG er et stigende fokusområde. ESG står for environment, social og governance, og er et udtryk for virksomheders samlede bæredygtighedsprofil.

Log ind