Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Med certificeringen bliver arbejdet med bæredygtighed mere synlig for gæsterne. Louisiana kommer med certificeringen i selskab med en række andre attraktioner; bl.a. opnåede Legoland i februar 2024 anerkendelsen. Det skriver Turisme.nu

Tivoli og Experimentarium i København, Moesgaard Museum og Køn Gender Museum ved Aarhus og Kunsten i Aalborg fik som de første fem attraktioner tildelt miljømærket i 2022.

”Bæredygtighed er et centralt aspekt overalt i museets virke. Green Attraction-certificeringen hjælper os til at skærpe indsatsen yderligere på en række områder, og så hjælper den os til at synliggøre dette arbejde for både gæster og samarbejdspartnere. Vi håber, at det vil inspirere til en endnu større opbakning omkring arbejdet med bæredygtighed både på museet og i vores omverden,” siger drifts- og sikkerhedschef på Louisiana, Anette Hansen.

Læs hele historien på turisme.nu

Dragsholm Slot opnår international miljømærkning

Med den anerkendte Green Key-certificering tager slottet endnu et skridt i arbejdet på at beskytte både det store klima og den omkringliggende natur, som er helt central i gæsteoplevelsen på det mere end 800 år gamle slot.

Log ind