Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Zócalo, et mexicansk fastfoodkoncept, planlægger at udvide fra syv til 25 restauranter i Danmark, primært udenfor København og Aarhus.
Bag satsningen står Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen, begge tidligere McDonald's-chefer. De ønsker at udfylde et hul i markedet for sund fastfood med fokus på friske ingredienser og tilpassede menuer. Den første restaurant i provinsen åbner i Kolding i november, drevet af lokale franchisetagere. Zócalo-konceptet, der tilbyder vegetariske, veganske og glutenfri alternativer, har allerede bevist sit værd i større byer som København og Aarhus. Ekspansionen er baseret på franchising, hvor der satses på lokale aktører med kendskab til markedet.
Læs hele historien på Fodevarewath.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Vækst i turismen kræver klare politiske prioriteringer
07-01-2025
-
MCH ser frem mod historisk år efter knap en million gæster i 2024
07-01-2025
-
Vivaldi-kæden kæmper med milliontab
07-01-2025
-
Grønland vil satse på turister
07-01-2025
-
Næstved får nyt firestjernet hotel i 12 etager
07-01-2025
-
Restaurant Flammen åbner i Silkeborg
07-01-2025
-
Amerikanske turister løfter passagertal i CPH Lufthavn
07-01-2025