Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Bouillon har på kort tid vokset sig til tre restauranter i Danmark og opererer med et lavpriskoncept, der stadig tiltrækker gæster trods faldende hype. Adm. direktør Torben Klitbo fremhæver, at succesen bygger på volumen frem for høj fortjeneste pr. gæst.
Udvidelsen til Odense og Aarhus har skabt ny vækst, og ejerkredsen overvejer nu yderligere ekspansion – måske uden for Danmarks grænser. Flere konkurrenter har taget idéen op med egne bistrokoncepter, hvilket ifølge Klitbo blot skærper kvaliteten i markedet.
Kritikken af de lave priser og deres betydning for branchen er der stadig, men Bouillon fastholder kursen og håber at blive en blivende institution.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025