Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

KOKS, der havde to Michelin-stjerner, lukkede i november, og en genåbning på ny destination forventes tidligst i 2026.

Poul Andrias Ziska starter PAZ sammen med medejer Leivur Samuelsen i Hotel 62N, dog uden tilknytning til hotellet. Restauranten bliver mindre end KOKS, men bevarer de samme gastronomiske ambitioner.

Menuen vil ligne KOKS’, men med færre ressourcekrævende serveringer. Beliggenheden i byen giver en mere stabil drift end den tidligere placering i naturen, hvor logistiske udfordringer ofte skabte problemer.

Med Ræst og KOKS' fremtidige genåbning vil Færøerne have tre fine dining-restauranter.

Læs hele historien på Berlingske (kræver login)

Joe & The Juice er tilbage i plus

Juicekæden har vendt underskud til overskud og oplever rekordomsætning. Ny kapital og ambitiøs vækststrategi skal sikre ekspansion på kernemarkeder og nye regioner.

Debatten om drikkepenge ruller videre

Hvordan drikkepenge gives og opfattes er under forandring i takt med nye betalingsvaner og teknologiske løsninger. HORESTA deltog tidligere på ugen i DR Aftenshowet for at fremhæve behovet for fleksibilitet og respekt for gæstens oplevelse.

Log ind