Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den nye restaurant på Vestergårdsvej er indrettet med fokus på nordisk design og bæredygtighed med genbrugssten, solceller og møbler af genanvendte materialer.
Med plads til 96 gæster tilbyder restauranten både hurtige måltider og hyggelige stunder. SunsetToGo-konceptet giver mulighed for afhentning direkte i bilen.
Familien Nielsen har drevet Sunset Boulevard-restauranter i ni år og lægger vægt på nærhed til driften og medarbejderne.
Den daglige ledelse varetages af Sif Molested Olin, mens flere erfarne medarbejdere fra andre lokationer sikrer en stærk opstart. Åbningen fejres med særlige tilbud til de første gæster.
Med åbningen når Sunset Boulevard op på i alt 49 restauranter i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025