Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Meyers har reduceret CO2-aftrykket fra råvarer (scope 3) med 31 pct., men har kun nået 11 pct. af reduktionerne i egne faciliteter (scope 1 og 2) på vejen mod 2025-målene.

Direktør Jesper Wacherhausen fremhæver, at fokus hidtil har været på råvarer, som udgør 90 pct. af det samlede aftryk.

Reduceringer i driften skal nu accelereres, bl.a. gennem energieffektivisering og bedre arbejdsgange.

Målet for 2030 om en halvering af råvarernes CO2-aftryk vurderes også som udfordrende, især med stigende råvarepriser og usikre markedsforhold. Jesper Wacherhausen understreger dog, at bæredygtighed forbliver centralt for Meyers.

Læs hele historien på Børsen 

Joe & The Juice er tilbage i plus

Juicekæden har vendt underskud til overskud og oplever rekordomsætning. Ny kapital og ambitiøs vækststrategi skal sikre ekspansion på kernemarkeder og nye regioner.

Debatten om drikkepenge ruller videre

Hvordan drikkepenge gives og opfattes er under forandring i takt med nye betalingsvaner og teknologiske løsninger. HORESTA deltog tidligere på ugen i DR Aftenshowet for at fremhæve behovet for fleksibilitet og respekt for gæstens oplevelse.

Log ind