Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Meyers har reduceret CO2-aftrykket fra råvarer (scope 3) med 31 pct., men har kun nået 11 pct. af reduktionerne i egne faciliteter (scope 1 og 2) på vejen mod 2025-målene.

Direktør Jesper Wacherhausen fremhæver, at fokus hidtil har været på råvarer, som udgør 90 pct. af det samlede aftryk.

Reduceringer i driften skal nu accelereres, bl.a. gennem energieffektivisering og bedre arbejdsgange.

Målet for 2030 om en halvering af råvarernes CO2-aftryk vurderes også som udfordrende, især med stigende råvarepriser og usikre markedsforhold. Jesper Wacherhausen understreger dog, at bæredygtighed forbliver centralt for Meyers.

Læs hele historien på Børsen 

Byråd tøver omkring omstridt restaurationsplan

Helsingør Byråd skulle mandag vedtage en ny restaurationsplan, men uenighed om unges adgang til barer og diskoteker fik politikerne til at sende planen tilbage til fornyet behandling. Planen indebærer, at unge under 18 år skal forlade nattelivet senest kl. 22, hvilket har mødt modstand.

Log ind