Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Meyers har reduceret CO2-aftrykket fra råvarer (scope 3) med 31 pct., men har kun nået 11 pct. af reduktionerne i egne faciliteter (scope 1 og 2) på vejen mod 2025-målene.

Direktør Jesper Wacherhausen fremhæver, at fokus hidtil har været på råvarer, som udgør 90 pct. af det samlede aftryk.

Reduceringer i driften skal nu accelereres, bl.a. gennem energieffektivisering og bedre arbejdsgange.

Målet for 2030 om en halvering af råvarernes CO2-aftryk vurderes også som udfordrende, især med stigende råvarepriser og usikre markedsforhold. Jesper Wacherhausen understreger dog, at bæredygtighed forbliver centralt for Meyers.

Læs hele historien på Børsen 

Skærpede brandsikringskrav: Bliv klar til næste brandsyn

HORESTA og Brand- og Sikringsteknisk Institut inviterer til gratis webinar om BR18-reglerne, der dækker kravene til brandsikkerhed i bygninger. Herunder hvordan brandtekniske installationer skal kontrolleres og vedligeholdes, og hvad det betyder for hoteller og restauranter.

Log ind