Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var en ærlig restauratør, der i dagene mellem jul og nytår meldte ud på sociale medier, at han var nødt til at køre et ekstraordinært tilbud for at få gæster nok til sin restaurant i januar. Det skriver Midtjyllands Avis.
Derfor annoncerede han, at der ville komme en stor rabat på hele aftenmenuen med 40 procent rabat på al maden på aftenkortet i januar måned.
Det gav stor succes, fortæller forpagter på restauranten, Rasmus Nilsson.
”Jeg skulle finde noget, der genererede overskud. Så tænkte jeg, at det her måske kunne virke og det gjorde det i den grad - Det er fuldstændigt stukket af. Folk har været så søde til at komme og støtte.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
To kommuner i top-10: VisitNordsjælland gør status over rekordår
20-02-2025
-
Ny chef for Destination Bornholm
20-02-2025
-
Madværkstedet København sætter fokus på faglig inspiration
20-02-2025
-
Gymnasiereform skal bane vej for flere faglærte i restaurationsbranchen
20-02-2025
-
Finsk kapitalforvalter opkøber fire danske hoteller
20-02-2025
-
Flere Airbnb-overnatninger kræver handling
20-02-2025
-
Vestkysten satser på helårsåbent – og det virker
20-02-2025
-
Hotel lancerer unikt motionsophold for ældre
20-02-2025