Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var en ærlig restauratør, der i dagene mellem jul og nytår meldte ud på sociale medier, at han var nødt til at køre et ekstraordinært tilbud for at få gæster nok til sin restaurant i januar. Det skriver Midtjyllands Avis.
Derfor annoncerede han, at der ville komme en stor rabat på hele aftenmenuen med 40 procent rabat på al maden på aftenkortet i januar måned.
Det gav stor succes, fortæller forpagter på restauranten, Rasmus Nilsson.
”Jeg skulle finde noget, der genererede overskud. Så tænkte jeg, at det her måske kunne virke og det gjorde det i den grad - Det er fuldstændigt stukket af. Folk har været så søde til at komme og støtte.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ishockey-VM gav hotelbranchen medvind i maj
16-07-2025
-
Møns Klint bliver ny dansk verdensarv
16-07-2025
-
Bocuse d'Or Akademiet hædres for gastronomisk talentudvikling
16-07-2025
-
Uenighed om turistskat splitter Fanø
16-07-2025
-
Blåvand presses af turister i højsæsonen
16-07-2025
-
Hængekøjehotel åbner i Nordsjælland
16-07-2025