Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Brian Mark Hansen, køkkenchef på Søllerød Kro og vinder af Bocuse d'Or 2021, er blandt de udvalgte kokke, der deltager i Restaurant All Stars på Bornholm fra den 19. til 21. juni. Det skriver Sjællandske Nyheder.
Eventet er en ny del af kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem og samler tidligere konkurrencekokke i et fælles gastronomisk format. Brian Mark Hansen har stået i spidsen for det anerkendte køkken på Søllerød Kro siden 2013 og ser frem til at tage del i madfestivalen med fokus på god smag og faglig fordybelse.
Under sit ophold på Bornholm vil han ikke deltage i konkurrencen, men i stedet fungere som gæstekok. Arrangementet bliver ifølge ham selv en mulighed for at skabe retter, der bygger på solidt håndværk og personlig stolthed.
Læs hele historien på sn.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025