Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Spisehuset Bottega Barlito bliver tredje skud på stammen fra holdet bag de populære københavnersteder Bottega Barlie og Bottega Estadio.

Det nye sted åbner på Esplanaden 7 og beskrives af ejerne som en "mondæn lillebror" – dog med flere kvadratmeter end de to andre.

Bottega Barlito bliver et heldagssted med åbningstider fra 7.30 til 24.00 og vil byde på morgenmad, frokost og aftensmad. Køkkenchef bliver Svend Hviid, tidligere Kadeau, og menuen kommer til at være delevenlig og skifte ofte.

Ejerne ønsker et uformelt sted med høj kvalitet og rimelige priser, hvor værtskab og nærvær er i fokus. Et tilhørende lokale indrettes som vinbar og snackbar, og stedet får plads til 50 gæster.

Ambitionen er at skabe en familiær atmosfære uden faste koncepter, hvor gæsterne ikke bliver bedt om at forlade bordet til fast tid. Åbningen er planlagt til midt i december eller starten af januar, og lokalet renoveres i samarbejde med Fruergaard Kampmann.

Læs hele historien på Berlingske

Log ind