Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter 12 år som køkkenchef på Michelin-restauranten Søllerød Kro har Brian Mark Hansen meddelt sin afgang med virkning fra 30. december 2025.

Den erfarne kok og Bocuse d’Or-vinder fortæller, at beslutningen er hans egen, og at tiden nu er moden til at søge nye veje. Han vurderer, at Søllerød Kro i dag kører på sit maksimale niveau, men han selv ønsker at arbejde med nye udfordringer og i andre rammer.

Familien bor på Vesterbro, og ønsket er at blive i København eller Nordsjælland. Brian Mark Hansen understreger, at han fortsat har stor kærlighed til stedet, og han deltager selv i jagten på den rette afløser, der kan videreføre det høje kulinariske niveau, kroen har holdt siden den fik sin Michelin-stjerne i 2007.

Afgangen sker få uger efter, at restaurantchef Jan Restorff døde efter længere tids sygdom.

Læs hele historien på Berlingske

Læs også mere på BT.dk

HORESTA: Moderat fremgang præger første halvår

Hotel- og restaurantbranchen har oplevet stabil vækst i starten af 2025. Ifølge HORESTA er aktiviteten god, men stigende omkostninger betyder, at væksten ikke nødvendigvis smitter direkte af på bundlinjen.

Log ind