Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter 12 år som køkkenchef på Michelin-restauranten Søllerød Kro har Brian Mark Hansen meddelt sin afgang med virkning fra 30. december 2025.
Den erfarne kok og Bocuse d’Or-vinder fortæller, at beslutningen er hans egen, og at tiden nu er moden til at søge nye veje. Han vurderer, at Søllerød Kro i dag kører på sit maksimale niveau, men han selv ønsker at arbejde med nye udfordringer og i andre rammer.
Familien bor på Vesterbro, og ønsket er at blive i København eller Nordsjælland. Brian Mark Hansen understreger, at han fortsat har stor kærlighed til stedet, og han deltager selv i jagten på den rette afløser, der kan videreføre det høje kulinariske niveau, kroen har holdt siden den fik sin Michelin-stjerne i 2007.
Afgangen sker få uger efter, at restaurantchef Jan Restorff døde efter længere tids sygdom.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Justering af emballageordning er et vigtigt skridt i den rigtige retning
11-09-2025
-
EuroSkills 2025: Finaledagen venter branchens talenter
11-09-2025
-
HORESTAs nye overenskomster kan nu fås online og i trykt version
11-09-2025
-
Overnatningstal: Hotellerne oplevede pæn fremgang i juli
11-09-2025
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år
11-09-2025
-
Aabenraa undersøger muligheder for at udvide hotelkapacitet
11-09-2025
-
Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste
11-09-2025
-
Royal Run vækker glæde blandt hoteller
11-09-2025
-
HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli
11-09-2025
-
Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA
11-09-2025