Du opnår færdighed i at:

- Planlægge og fremstille en bæredygtig produktion, som er relevant for dit daglige virke

- Udnytte råvarer optimalt ved klargøring og tilberedning

- Beregne passende produktions

- og portionsstørrelser

- Foretage bæredygtige indkøb af fødevarer

- Minimere spild ved madproduktion

- Genanvende overskudsproduktion

AMU-kursus: Ja-Tak | Bæredygtig produktion af mad og fødevare

HVOR

HANSENBERG, Skovvangen 28, Kolding

HVORNÅR


Dato: 9. - 10. januar 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.