Du kan:

- Fremstille brød - og rugbrød med surdej på baggrund af viden om surdej, fermentering, meltyper og syrning.

- Fremstille store og små brød både på basis af egen blanding og traditionelt med fabrikeret syrning.

- Inddrage viden om sensorik og ernæring i udvikling og fremstilling af smags- og næringsgivende brød.

AMU-kursus: Ja-Tak | Brød med surdej

HVOR

Kold College, Landbrugsvej 55, Odense S

HVORNÅR

Dato: 13. - 14. januar 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.