Du opnår viden der gør dig i stand til:

- At beskrive vegetariske og veganske kostformer.

- At planlægge mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost.

- At beskrive de sensoriske principper.

 

På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:

- At fremstille mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost

- At tilberede frugt, grøntsager og bælgfrugter, så de komplementerer hinanden sensorisk og ernæringsmæssigt.

- At anrette og præsentere vegetariske og veganske retter.

AMU-kursus: Ja-Tak | Mad til vegetarer og veganere 1

HVOR

HANSENBERG, Skovvangen 28, Kolding

HVORNÅR

Dato: 7. - 9. januar 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.