Du opnår viden, som gør dig i stand til:

- At redegøre for, hvordan man udnytter overskud fra madtilberedningen i forhold til at producere forråd og mindske madspild.

- At redegøre for specifikke hygiejneregler gældende for området.

 

På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:

- At udvikle og fremstille chutneys, kraut, pickles, olier og drikke af sæsonens råvarer.

- At udvikle og forfine gastronomisk velsmag i nye og klassiske retter ved tilsætning af syltede og fermenterede produkter.

AMU-kursus: Ja-Tak | Syltning og fermentering af sæsonens råvare

HVOR

HANSENBERG, Skovvangen 28, Kolding

HVORNÅR

Dato: 15. - 17. januar 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.