Du opnår viden, som gør dig i stand til:

- At beskrive grundprincipper i vinens historie. At beskrive forskellige fremstillingsteknikker.

- At beskrive forskellige dyrkningsmetoder.

 

På baggrund af den opnåede viden opnår du færdighed i:

- At introducere restaurant- og hotelgæster for forskellige grundtyper af vinAt kvalificere restaurant- og hotelgæsters valg af vine.

AMU-kursus: Ja-Tak | Gæstevejledning om vinens dyrkning og fremstilling

HVOR

Kold College, Landbrugsvej 55, Odense S

HVORNÅR

Dato: 18. - 19. marts 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.