Forligsmand Jan Reckendorff offentliggjorde den 12. april 2023 resultatet af afstemningen om mæglingsforslaget for fornyelse af en lang række 1. marts overenskomster for perioden frem til 1. marts 2025.

På arbejdsgiverside er forslaget blev vedtaget af en samlet bestyrelse i DA og på arbejdstagerside blev forslaget vedtaget med 79 procent af stemmerne.

Det betyder, at HORESTAs nye overenskomster for hotel-, restaurant- og turisterhvervet træder i kraft med virkning fra den 1. marts 2023 og er gældende frem til 1. marts 2025.

HORESTA inviterede til webinar den 14. april med gennemgang af de ændringer, der er sket i de nye overenskomster. Webinaret blev afholdt af adm. direktør Pia Voss og overenskomstchef Karina Lindewald.

Medlemmer af HORESTA Arbejdsgiver kan downloade præsentationen og se eller gense webinaret herunder.

Download præsentation fra webinaret (pdf)

OK23
Webinar om OK23

Medlemmer af HORESTA Arbejdsgiver kan se se eller gense webinaret vedr. ændringer i overenskomsterne, som vi afholdt den 14. april 2023.

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.