HORESTA Viden & Udvikling kan bl.a. hjælpe med at gennemgå dine regnskabstal og sammenligne med relevante branchenøgletal. Det vil give dig et overblik over optimerings- og udviklingsmulighederne i din forretning.

Vi kan også hjælpe med større analyse- og rådgivningsopgaver til en fordelagtig medlemspris.

Vores rådgivning er baseret på markedets mest veldokumenterede nøgletal og brancheanalyser samt mange års brancheerfaring blandt HORESTAs medarbejdere.

Du kan også som ikke-medlem få adgang til HORESTAs økonomiske rådgivning, fx hvis du er i gang med at opstarte en ny virksomhed. I dette tilfælde vil vores rådgivning dog være en konsulentydelse mod betaling.

Konsulentydelser

Søger du sparring til optimering eller udvikling af din virksomhed, eller er du i gang med at etablere en ny virksomhed i hotel-, restaurant- og turismeerhvervet, kan du få råd hos HORESTAs konsulenter og økonomer.

Læs mere

Analyser og markedsdata

HORESTA Viden & Udvikling udarbejder løbende analyser, som sætter fokus på hotel-, restaurant-, og turismeerhvervets udvikling og udfordringer. Brug vores viden og analyser til at få indsigt i de seneste markedstendenser, og skab det bedste grundlag for en rentabel drift.

Læs mere

Better Hospitality Workplace

Vi laver lønstatistik samt medarbejdertilfredshedsundersøgelser til fordelagtige priser for medlemmer.

Læs mere om vores medarbejdertilfredshedsundersøgelser

Løn og personalestatistik

Et medlemskab af HORESTA Arbejdsgiver giver dig adgang til løn-, fraværs- og ulykkesstatistikker hos Dansk Arbejdsgiverforening”.

Læs mere

Kurser og events

HORESTA afholder løbende kurser, som kan styrke din drift samt øge din virksomheds kendskab til gældende regler om overenskomster, lovgivning og meget mere.

Se HORESTAs fremtidige events i eventkalenderen

20240604 DSC00454
Cheføkonom
Jonas Kjær

Den mest detaljerede gennemgang af det danske hotelerhverv

HOTEL MARKET REPORT

  • Baseret på regnskabstal fra mere end 200 hoteller
  • Inddelt i kategorier efter størrelse, beliggenhed og koncept
  • Se nøgletal for både omsætning, omkostninger og indtjening
  • Særpris for medlemmer af HORESTA