OBS - webinaret er blevet udsat indtil den 23. juni. Tilmeld dig det nye webinar her.
Der er et stigende fokus på CO2-beregninger, og derfor er mange turistvirksomheder gået i gang med at beregne deres udledninger, blandt andet i forbindelse med Green Key og øvrige miljømærkninger.
Men hvordan sikrer man, at beregningerne er korrekte, og hvordan får man kommunikeret sine grønne initiativer bedst?
Det tager vi fat på på HORESTAs webinar om CO2-beregninger. Her kan du se beregningseksempler med Klimakompasset, mens vi gør status på indsendte regnskaber og giver vores bud på, hvordan I kommer videre og får kommunikeret til jeres målgrupper.
Program for webinaret:
Beregningseksempler ved brug af Klimakompasset
Markus Bjerre, specialkonsulent, Klimakompasset og Erhvervsstyrelsen
Hovedelementer for indberettede CO2-beregning
Sara Azoulay Pedersen, ESG-chef, HORESTA
Forslag til hjælp til selvhjælp for CO2-beregninger
Introduktion til kommunikation om CO2-beregninger
Mikal Holt Jensen, miljøchef og sekretariatsleder, HORESTA
Webinaret er gratis for HORESTA- og Green Key-medlemmer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024