Fødevarestyrelsen lancerer den 1. oktober et nyt smileymærke. Det nye mærke viser resultatet af de tre seneste kontroller og skal ophænges i indgangspartier umiddelbart efter modtagelsen.

Det nye mærke er forsynet med en QR-kode, som erstatter teksten fra de gamle kontrolrapporter. Når man scanner QR-koden, bliver man ledt ind på findsmiley.dk, hvor man kan læse den nyeste såvel som tidligere rapporter.

Fødevarestyrelsen vil fortsat udarbejde en kontrolrapport på kontrollen. Det er den, man kan se via QR-koden. Af samme grund udleveres kontrolrapporten heller ikke længere ved endt kontrol, men sendes som digital post til virksomhedens CVR-nr. (e-boks eller borger.dk).

Vær særligt opmærksom på, at hvis I får tilsendt et smileymærke med posten, men allerede har modtaget et i forbindelse med kontrol og hængt det op efter kontrolbesøget, skal dét smileymærke blive hængende. Det, I efterfølgende modtager med posten, skal blot kasseres.

Hvis I har flere indgange, skal mærket kopieres og ophænges ved de øvrige indgange, så det erstatter alle tidligere kontrolrapporter. Kopien kan være i sort/hvid eller i farve og på A5- eller A4-papir.

I kan også printe smileymærket fra jeres virksomheds side på findsmiley.dk. I kan finde mere info på denne side.

Log ind