Restauranter og øvrige detailvirksomheder vil blive kontrolleret i de kommende måneder, om de kølekrævende fødevarer er opbevaret ved de korrekte temperaturer, samt om temperaturerne rutinemæssigt overvåges via temperaturmåling, og at målingerne sker korrekt.
Virksomhederne vil desuden blive vejledt om Fødevarestyrelsens IT-værktøj som beregner holdbarhedsperioden, hvor fødevaren er sikker. Læs mere om IT værktøjet for sikker køleopbevaring her : https://sikrefoedevarer.foedevarestyrelsen.dk/Koeleopbevaring
Læs mere om kontrolkampagner planlagt i 2024 her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Historisk kvartalsregnskab hos Københavns Lufthavne
05-11-2024
-
Marienlyst Strandhotel går mod rekordår i 2024
05-11-2024
-
Hotel d'Angleterre blandt de bedste hoteller i Nordeuropa
05-11-2024
-
Undgå greenwashing: Brug de rigtige udsagn når I beskriver jeres produkter
05-11-2024
-
Hotel Sanders modtager prestigefyldt Gazellepris
05-11-2024
-
Hotel Tønderhus vender konkurs til millionoverskud
05-11-2024
-
Sønderborg Lufthavn fordobler passagertallet i oktober
05-11-2024
-
Stor opbakning til krydstogtturisme på Bornholm
05-11-2024