I McDonald’s restauranter landet over finder man et stort hold af unge medarbejdere, der balancerer arbejde og uddannelse. For Sille Stenholm Jørgensen og Mikkel Wyrtz begyndte deres rejse i McDonald’s også som et fritidsjob, men udviklede sig hurtigt til en karrierevej.
Se HORESTA Play-videoen med Sille og Mikkel nedenfor og få et indblik i deres karriereforløb, og hvordan McDonald’s arbejder med at skabe karriereveje for unge medarbejdere.
Sille var 15 år, da hun begyndte at arbejde på McDonald’s i Taastrup ved siden af gymnasiet. I dag 8 år senere har hun været igennem forskellige stillinger hos burgerkæden som skiftleder, afdelingsleder og står i dag, som restaurantchef samtidig med, at hun tager en lederuddannelse på McDonald’s eget akademi.
Også for Mikkel Wyrtz begyndte rejsen med en deltidsstilling ved siden af skolen. Efterfølgende steg han i graderne som manager og supervisor – og i dag ejer han flere McDonald’s-restauranter i hele landet som franchisetager.
Fælles for deres historier er, at de begge fra en ung alder har taget ansvar og trivedes i lederroller. De er gode eksempler på, hvordan unge kan vokse med opgaven og finde motivation i at udvikle sig selv og andre.
Netop det at være leder og rollemodel er et vigtigt tema hos McDonald’s. Her er der fokus på medarbejderudvikling, efteruddannelse og talentpleje. For unge med ambitioner er der masser af muligheder for at gøre karriere i restaurationsbranchen – også i en af verdens største restaurantkæder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025