Som arbejdsgiver er der en række forhold, du skal være opmærksom på, når en medarbejder i din virksomhed bliver syg.

Det gælder både i forhold til lovgivning, kontakt til den sygemeldte og krav til dokumentation for din medarbejders sygdom.

Vi har sammensat et webinar, hvor Vivi Nedergaard Lambert, arbejdsmiljøchef hos HORESTA, gør dig klogere på ovenstående spørgsmål og meget mere, så du sikrer en korrekt og smidig proces, når en medarbejder bliver syg.

Se webinaret her

Vivi Nedergaard Lambert
Arbejdsmiljøchef
Vivi Nedergaard Lambert

Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen

Rekrutteringsproblemer for kokke og tjenere skaber store udfordringer for branchens drift og udvikling. HORESTA efterlyser politisk handling for at sikre adgang til kvalificeret arbejdskraft.

Farvel til 1000-kronesedlen: Sidste chance nærmer sig

Nationalbanken har sat dato på farvel til landets største pengeseddel. Fra 31. maj mister 1000-kronesedlen sin gyldighed. Hoteller, restauranter og andre aktører i turismeerhvervet bør nu tage deres forholdsregler.

Mangel på hænder hæmmer vækst i gastronomi og turisme

Hoteller og restauranter over hele landet kæmper fortsat med at finde de nødvendige hænder. Rekrutteringsudfordringerne bremser væksten i en branche, der ellers har både kapacitet og efterspørgsel til at skabe endnu flere arbejdspladser og bidrage væsentligt til dansk økonomi.

Log ind