Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Flere danskere vælger de hjemmelavede nytårsretter hos restauranter og supermarkeder frem for at stå og lave mad selv, meddeler DR TV-Avisen.

Coop har på fire år har ottedoblet salget. Samtidig melder flere cateringfirmaer om et stigende antal solgte julemiddage. Og udviklingen er ifølge Horestas politiske direktør, Kirsten Munch, god for branchen.

”Vi har set både vækst og jobskabelse, der har bidt sig fast. Vi tror på, at markedet fortsat vil blomstre. Det er også derfor, at vi byder konkurrencen fra supermarkederne velkommen.”

 

Foodfestival inviterer til BrancheFredag

Foodfestival skydes i gang fredag den 6. september og her vil 30.000 glade festivalgæster mødes om det gode måltid. Food Organisation of Denmark, som arrangerer festivalen inviterer fødevarebranchen til BrancheFredag, og du er inviteret.

Log ind