Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Med bare få dage til den store tour-start i Danmark, kan flere af hotellerne i Middelfart nu melde om alt udsolgt. Og det er, selv om der ikke er nogen af de tre ruter af årets Tour de France i Danmark, der skal køres til eller fra Middelfart, skriver Fyens.dk.

Til gengæld ligger Middelfart lige i smørhullet mellem Nyborg, hvor anden etape slutter, og Vejle, hvor tredje etape starter, hvilket formentlig har fået flere til at se en fordel i at overnatte i lige netop Middelfart, fremfor Nyborg og Vejle, hvor hotellerne længe har været fyldt til bristepunktet i tour-weekenden.

”Vi har fået rigtig mange henvendelser på det seneste, men vi har jo også en grænse på, hvor mange vi kan have overnattende,” fortæller Tina Pedersen, hoteldirektør, Severin Kursus- og Konferencecenter.

Læs hele historien her.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Hotelgigant udfordrer erhvervsrejsebureauer

Marriott-koncernen lancerer nyt bookingsystem til små og mellemstore virksomheder, også til booking af fly og biler. For at være med kræves dog medlemskab af kædens bonusprogram.

Log ind