Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En hel hotelfløj bestående af 32 værelser bliver i disse dage ribbet ned til det bare betongulv. Håndværkere rykker ind, og derefter bliver der arbejdet på højtryk. Det skriver VINGSTED i en pressemeddelelse.

Forud er gået et lille år med planlægning af den omfattende renovering. Dels er der meget koordinering, når renoveringen skal foregå over en meget kort tidsperiode samtidig med at resten af hotel og konferencecenteret holdes kørende, og dels er der lagt meget arbejde i, at de nye værelser får det helt rigtige udseende. Allerede i foråret blev et enkelt værelse renoveret, som et testværelse. Derefter er flere detaljer blevet rettet til.

Med renoveringen øger VINGSTED hotel & konferencecenter kapaciteten fra 187 værelser til 191. VINGSTED hotel & konferencecenter er med 566 sengepladser fortsat det sted med flest sengepladser i Horsens, Vejle, Fredericia og Koldingområdet.

Stedet beskæftiger ca. 80 faste medarbejdere og en stor gruppe løst tilknyttede. På årsbasis besøger 100.000 – 110.000 gæster VINGSTED hotel & konferencecenter. I år har små 18.000 af gæsterne desuden deltaget i teambuilding og andre aktiviteter.

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind