Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Planteløftet giver lokale professionelle køkkener inspiration og konkrete velsmagende værktøjer til at anvende flere lokale planter - herunder alt fra korn, frø, nødder, svampe, urter og bælgfrugter til kartofler, grønt, frugt og bær fra danske økologiske producenter.
Planteløftet er ikke bare et spørgsmål om, hvorvidt det er muligt at få flere økologiske planter og produkter ind i det professionelle køkkener - det er et løfte om, at branchen skal.
I 2023 arrangerer Food Organisation Of Denmark (FOOD) fem planteløft på forskellige lokationer i Danmark. Her mødes flere end 1000 af landets dygtigste madprofessionelle med økologiske producenter, der vil undervise, inspirere, engagere og fremvise det absolut bedste inden for økologiske planter.
Datoer
Planteløft Aarhus // Aarhus Tech: 16. maj
Planteløft Aalborg // Aalborg Tech: 23. maj
Planteløft Lolland // Madens Folkemøde: 2. juni
Planteløft Odense // Odense Cookery: 13. juni
Planteløft København // Hotel- og Restaurantskolen: 20. juni
Tilmelding
Ønsker du at deltage, kan du kontakte projektleder Line Damgaard Thomsen:
T: +45 7199 7452
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Restaurantkæden Mahalle genåbner efter konkursforløb
25-10-2024
-
Torben Klitbo fortsætter restaurantrejse med ambitioner om udlandet
25-10-2024
-
Regeringen bakker op om Esbjergs hotelprojekt på havneø
25-10-2024
-
Historisk beskæftigelse trods mangel på arbejdskraft
25-10-2024
-
Kritik af turismestrategi: Manglende klimafokus udfordrer målsætninger
25-10-2024
-
Organisation efterlyser storbyer i ny strategi
25-10-2024