Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter mere end 41 års ejerskab har Mona og Ejvind Kjeldsen Jensen valgt pr. 1. januar 2023 at sælge deres livsværk Restaurant Lilleheden i Hirtshals. De nye ejere af den populære og velrenommerede restaurant er det lokale par Pernille Hansen og Christoffer Ramberg, der bor i Emmersbæk med deres 3 børn, skriver Nordsøposten.

Christoffer er uddannet kok fra netop Restaurant Lilleheden og er i dag restaurantens køkkenchef. Pernille er uddannet tjener fra Lilleheden, så det er velkendte ansigter, der tager over. Kristian Ritter Larsen bliver investor og medejer, men skal ikke deltage i den daglige drift.

”Vi er utrolig glade for, at det netop er Pernille og Christoffer, der overtager restauranten efter os. De er lokale og besidder de samme værdier som os og vil drive Restaurant Lilleheden videre i samme gode ånd,” fortæller Mona og Ejvind.

Overdragelsen af ejerskabet af Restaurant Lilleheden markeres ved en reception torsdag, den 12. januar 2023.

Læs hele historien her.

Restaurantbesøg er stagneret på højt niveau

Danskerne foretog i alt 454 mio. besøg på restauranter, caféer, fastfoodrestauranter og andre udespisesteder i 2023. Selvom tallet er højt, er der tale om en lille nedgang fra året før. Særligt kaffe to go og kaffebarer har mærket tilbagegang.

Log ind