Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Andreas Krolik og resten af holdet fra Lafleur rykker ind i Det japanske Tårn i hjertet af København og laver pop-up restaurant i juni måned. Det fremgår af en pressemeddelelse.
Restaurant Lafleur med køkkenchef Andreas Krolik i spidsen præsenterer Tivolis gæster to menuer; en der er udelukkende vegansk og en der blandt andet indeholder retter med smukt rosastegt kalvekød og jomfruhummer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024