Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det har været nogle hårde år i restaurationsbranchen.
Først ramte coronapandemien med adskillige nedlukninger, restriktioner og statsfinansierede lån, så forretningsdrivende kunne komme gennem krisen. Så kom krigen i Ukraine og inflation på banen.
TV2/Nord har tidligere fortalt om Kings Running Sushi & Buffet i Aalborg, som måtte dreje nøglen om, og nu følger We Feat efter.
Som så mange andre tog We Feat et coronalån under nedlukningen, og det kæmper forretningen stadig med flere år efter, fortæller indehaver Frederik Løwe.
Han har været i restaurationsbranchen i 22 år, og han mindes ikke, at han nogensinde har oplevet en lige så tumultarisk periode.
Artiklen fortsætter under billedet

Formanden for HORESTA i Nordjylland, Lars Mouritzen, kan også se tendensen og de pointer, som Frederik Lowe kommer med i resten af branchen.
”Efter corona og den manglede indtjening står virksomhederne dårligt polstrede, mens man så ovenikøbet får stigende omkostninger, der gør, at man ikke tjener penge, så skal det gå galt for nogle desværre”, siger Lars Mouritzen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025