Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nu sker der atter noget inde bag de grønne markiser på Sans Souci på Frederiksberg. Snart slår en ejerkreds bestående af Jakob Smith Knudsen, Christian Kirk Rasmussen og Jesper Søgaard samt 20 lokale primært Frederiksberg-borgere, dørene op til Sans Souci på ny. Det sker efter konkursen i oktober, skriver Københavnliv.dk.

”Vi glæder os enormt til at kunne byde gæsterne indenfor på det historiske spisested, som Sans Souci er,” siger Jakob Smith Knudsen, der er rådgiver i by- og ejendomsudvikling, men som også har erfaring som restaurant-ejer tilbage i 00'erne, og som i øvrigt bor få meter fra Sans Souci.

Jakob Smith Knudsen lover, at man stadig vil kunne genkende det gamle Sans Souci, men lægger samtidig ikke skjul på, at der er sket en del forandringer i forhold til det spisested, der lukkede i 2022 - både hvad angår indretning og menukort.

Læs hele historien på kobenhavnliv.dk

Nye emballage-regler på vej

EU er kommet et skridt nærmere en ny forordning om emballage, som skal reducere brugen af plastic og øge genbrug

Log ind