Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Tre større tøjkæder har opsagt deres lejemål eller fået ny placering i centeret for at gøre plads til det, der skal blive Nørrebros og Nordvests nye madunivers. Det skriver KøbenhavnLiv.

”Vi har en ret vild plan for de to lokaler, som vi arbejder benhårdt på, skal blive en realitet. Planen er at slå lokalerne sammen til ét stort, så vi får omkring 600 kvadratmeter at gøre godt med. Her skal laves en stor foodhall, som vil blive en udvidelse af det allerede velfungerende Nørrebro Streetfood område,” siger centerchef i Nørrebro Bycenter. Christian Schreiber.

I den nye indendørs del af streetfood-området, kommer der til at være små madboder med forskellige madkoncepter. Her vil der både være indendørs- og udendørs streetfood. Dermed skaber Nørrebro Centret et fantastisk madunivers i helt nye rammer, som bliver kulinarisk, urbant, råt og virkelig lækkert.

Du kan læse hele historien på kobenhavnliv.dk

Norrlyst Koncernen åbner nyt restaurantkoncept

Norrlyst Koncernen er stolte af at præsentere Abigail, der er det nyeste restaurantkoncept, som skal sætte nye standarder for eksklusivitet og innovation på den københavnske restaurantscene.

Restaurantkæde udvider: - Nu rykker de udenfor København

Den 19. juli klokken 8.30 åbner Mad & Kaffe en ny restaurant i Lyngby Storcenter. Med udeservering på Klampenborgvej bliver denne restaurant den fjerde i rækken, som ejerne bag konceptet kan byde deres gæster velkommen til.

Log ind