Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra mandag den 13. maj og en lille måneds tid frem vil de spisende gæster i Sunset Boulevards restaurant på Vejlevej i Kolding få udleveret Hereford-burgeren, de krydrede pommes frites og endda dippen uden anden engangsemballage end en enkelt papirlomme til at holde burgeren med og en almindelig serviet til munden.
Maden bliver i stedet serveret direkte på en ny fødevaregodkendt og vaskbar bakke, der fungerer som en tallerken, mens dips serveres i vaskbare bægre. Tiltaget sker som led i en ambition om at fjerne så meget engangsemballage som muligt i restauranterne.
Med testen skal kæden gøre sig erfaringer med gæsternes reaktioner og brug af bakkerne og bægrene i praksis. Bliver testen en succes tøver kæden ikke med en fuld implementering i samtlige kædens 48 restauranter landet over.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA og Dansk Erhverv i fælles opråb mod ulovlig udlejning
21-10-2025
-
McDonald’s topper danskernes liste over to-go-kaffe
21-10-2025
-
Comwell åbner luksushotel i historisk bankbygning i København
21-10-2025
-
Airbnb under skærpet EU-lup: Udlejning skaber ustabilitet
21-10-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen når ny august-rekord
21-10-2025
-
CORI Hornbæk Hotel indtræder i eksklusiv sammenslutning og får ny direktør
21-10-2025
-
Familiedrevet hotel på Lolland-Falster sat til salg for 27 mio. kr.
21-10-2025
-
Ny besøgsrekord i Djurs Sommerland trods regn og grå skyer
21-10-2025
-
Nets: Vis dine kunder, at de kan bruge Dankort i Apple Pay
21-10-2025