Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

360 graders-panoramaudsigt i 142 meters højde. På øverste etage i Aarhus Ø’s omdiskuterede højhus, Lighthouse, ligger den nyåbnede Restaurant Bavn. Restauranten åbnede i december i det forgangne år og drives af makkerparret Stephanie Ezra Petersen og Mia Christiansen, og den byder gæster indenfor til et måltid med god udsigt fra landets højest beliggende spisested. Det skriver Jyllands-Posten.dk.

Det er Mia Christiansen, der står for madoplevelsen oppe under skyerne. Hun har tidligere blandt andet været restaurantchef på den traditionsrige Aarhus-restaurant Sjette Frederiks Kro og drevet Nomas brasserie på Christianshavn, Restaurant Brass, og så har hun ikke tænkt sig at gå på kompromis med noget på Restaurant Bavn, for her skal spiseoplevelsen være helt gennemført.

”Først og fremmest er det vigtigt, at maden er lavet af råvarer af den bedste kvalitet. Det er udgangspunktet for den gode oplevelse både for den, som laver maden, og gæsten, som skal nyde den. Min tilgang er, at mad skal smage rent og ægte, med små overraskende elementer. Vi laver for eksempel en pariserbøf, hvor vi i stedet for at servere den med almindelige kapers fra glas og købesennep selv laver kapersene af umodne solbær og havtorn,” siger Mia Christensen.

Læs hele historien på jyllands-posten.dk – kræver login

Log ind