Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Unge talenter inden for gastronomi og servicebranchen indtog mandag Messecenter Herning for at kæmpe om titlerne som Årets Kokkeelev og Årets Tjenerelev 2024. Det skriver Sjællandske Nyheder.

Her modtog de to tjenerelever Camilla Mariegaard, der til dagligt arbejder på Svogerslev Kro, og Julie Bodilsen, der til dagligt arbejder hos Støvlet Katrines Hus og som deltog for tjenerskolen på ZBC i Slagelse, en flot 3. plads.

Det var to tydeligt rørte og glade tjenerelever, der mandag eftermiddag modtog bronzemedaljerne under stor applaus fra salen i Messecenter Herning.

 

Læs hele historien på sn.dk

Tilmeldingen til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er åben!

Nu løftes sløret! Konkurrencematerialet til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er offentliggjort, og tilmeldingen er åben. Hvem løber med titlerne som Danmarks dygtigste kok og tjener? Det afgøres, når semifinalerne brager løs i november 2025, og det hele afgøres i den store finale i marts 2026.

Log ind