Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauratør Christer Bredgaard, der står bag Il Buco, har valgt at lukke restauranten efter længere tids økonomiske udfordringer.
På trods af innovative bæredygtige tiltag som økologisk mad, hjemmelavede produkter og fokus på madspild, kunne forretningen ikke længere løbe rundt.
Ifølge Christer Bredgaard vil erfaringerne fra Il Buco blive brugt til nye projekter, der fortsat udfordrer madsystemer og restaurantscenen. Christer Bredgaard driver fortsat en anden restaurant i København.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
TV-indslag: Produktionsrabat skal få mere film og tv til Danmark
26-11-2024
-
Millionløft i finansloven skal fremme dansk gastronomi
26-11-2024
-
Nordsjællands største arena kæmper for økonomisk overlevelse
26-11-2024
-
200 mio. kr. skal løfte strandhotel i Karrebæksminde til nye højder
26-11-2024
-
Fald i endagsturisme rammer dansk turisme
26-11-2024
-
Bæredygtig københavnerrestaurant går konkurs efter 13 år
26-11-2024
-
125 mio. årligt skal lokke filmproduktioner til Danmark
26-11-2024