Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hver dag kasseres der 40.000 bananer i Danmark. Scandic vil med det nye samarbejde redde mindst 70.000 bananer årligt ved at servere kager fra Banana CPH, som producerer plantebaserede kager af kasserede bananer. Det skriver Fødevarefokus.
De nye kager tilbydes nu til gæster på Scandics 27 hoteller. F&B-direktør Karsten Felvang Nielsen fremhæver, at samarbejdet ikke blot reducerer madspild på hotellerne, men også i leverandørkæden.
Scandic har et mål om at reducere madspild med 25 % i 2025.
Læs hele historien på fodevarefokus.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025