Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der kan nu udføres flere arbejdsopgaver for unge mellem 13-15 år i deres fritidsjob inden for hotel- og restauranterhvervet. Det skriver Turistmonitor.

De nye regler, som Arbejdstilsynet netop har præciseret, giver branchen nye muligheder og mere fleksibilitet, hvilket HORESTA ser som en stor fordel.

”Det er fantastisk for de unge og deres følelse af at bidrage til arbejdsfællesskabet. Samtidig er det en glædelig nyhed for virksomhederne i branchen, som nu får mere fleksible muligheder i forhold til deres personalesammensætning,” siger Vivi Nedergaard Lambert, arbejdsmiljøchef og advokatfuldmægtig hos HORESTA.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Topkok overtager driften af tre restauranter

Han har indtil for nyligt været ansigtet på gourmet-succesen Ghrelin, men fremover skal Anders ’Kuk’ Kristensen styre tre spisesteder, hvor skulderne er sænkede og priserne gode.

Log ind