Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På mandag skal Sebastian Holberg Svendsgaard kæmpe om den prestigefyldte Bocuse d’Or-titel ved kokke-VM på Sirha Lyon-messen i Frankrig.
Efter at have vundet Bocuse d’Or Europe i Trondheim sidste år, er han nu klar til at konkurrere mod verdens bedste kokke.
I Go’ Morgen Danmark på TV 2 fortalte han torsdag morgen om de omfattende forberedelser og det teamwork, der er fundamentet for succesen. Åbenhed og dedikation er nøgleord i arbejdet, og alt er nøje planlagt frem mod finalen.
HORESTA vil være til stede i Lyon for at støtte Sebastian Holberg Svendsgaard og følge konkurrencen, der markerer et vigtigt øjeblik for dansk gastronomi.
Se hele indslaget på TV2 Play
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025