Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Alsik Hotel & Spa har ansat Mette Gassner som ny Food & Beverage Director med tiltrædelse 1. august. Hun får ansvaret for den overordnede gastronomiske retning samt ledelse af køkkenet på hotellets restaurant og ved konferencer og arrangementer.
Mette Gassner er kendt fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, som hun var medejer af og drev fra 2001 til 2025. Under hendes ledelse modtog restauranten en Michelin-stjerne i 2017 og har bevaret den siden.
Hun blev i 2011 hædret som Årets Kok som første kvinde nogensinde. Stillingen på Alsik er nyoprettet og skal løfte hotellets kulinariske niveau yderligere. Hotellets direktør, Martin Johanning, fremhæver hendes faglige styrker og ledelseserfaring som centrale for ambitionen om at fastholde Alsiks position i markedet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025