Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Alsik Hotel & Spa har ansat Mette Gassner som ny Food & Beverage Director med tiltrædelse 1. august. Hun får ansvaret for den overordnede gastronomiske retning samt ledelse af køkkenet på hotellets restaurant og ved konferencer og arrangementer.
Mette Gassner er kendt fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, som hun var medejer af og drev fra 2001 til 2025. Under hendes ledelse modtog restauranten en Michelin-stjerne i 2017 og har bevaret den siden.
Hun blev i 2011 hædret som Årets Kok som første kvinde nogensinde. Stillingen på Alsik er nyoprettet og skal løfte hotellets kulinariske niveau yderligere. Hotellets direktør, Martin Johanning, fremhæver hendes faglige styrker og ledelseserfaring som centrale for ambitionen om at fastholde Alsiks position i markedet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025