Hvordan skaber man egentlig det bedste arbejdsmiljø i sin virksomhed? BranceFællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) har lavet en vejledning, der indeholder deres bud, og den er målrettet lige netop vores erhverv.
Navnet lyder ”Opskriften på det gode arbejdsmiljø i hotel- og restaurantbranchen”.
I vejledningen finder du blandt andet gode råd til stærkere samarbejde, konflikthåndtering, forebyggelse af stress og krænkende adfærd.
”Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende for både rekruttering og fastholdelse. I denne vejledning er der masser af inspiration til branchens virksomheder, og den kan samtidig bruges som en tjekliste til at gå driften og arbejdspladsen efter i sømmene,” siger Vivi Lambert, jurist i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024