I en branche så dynamisk som vores er det altafgørende at satse på medarbejdernes udvikling. Derfor lægger vi stor vægt på relevant efteruddannelse, der er skræddersyet til branchen.

Én af nøglerne til succes er en solid arbejdsmiljøledelse, som vi tilbyder som onlineuddannelse i samarbejde med Erhvervsakademi Dania. Her kan du læse fem gode grunde, hvorfor efteruddannelse inden for arbejdsmiljøledelse kan være fordelagtigt for jeres virksomhed.

Bedre ledelse af unge medarbejdere
Den unge arbejdsstyrke udgør en betydelig del af branchen, og det er afgørende at forstå og lede dem effektivt. Efteruddannelse i arbejdsmiljøledelse giver ledere redskaber til at forstå og imødekomme de unges behov, skabe et inkluderende arbejdsmiljø og derved opnå en mere produktiv og harmonisk arbejdsplads.

Større trivsel i teamet
Efteruddannelsen i arbejdsmiljøledelse fokuserer på at skabe en atmosfære, hvor medarbejderne føler sig set, hørt og værdsat. Det øger tilfredsheden og kan reducere personaleomsætningen. Dermed sikrer I en mere stabil og erfaren arbejdsstyrke.

Større motivation
Efteruddannelsen hjælper ledere med at motivere deres team ved at implementere strategier, der fremmer samarbejde, kommunikation og problemløsning, hvilket er afgørende for at håndtere udfordringer med større motivation.

Work/life balance
En god balance mellem arbejde og privatliv er vigtigt for medarbejdernes trivsel. Arbejdsmiljøledelses-efteruddannelsen lærer ledere at skabe en kultur, hvor medarbejdernes personlige og professionelle liv harmonerer.

Skab den ønskede kultur
Arbejdsmiljøledelsesforløbet giver ledere redskaber til at omsætte ønsker til virkelighed. Ved at skabe en sund og positiv arbejdskultur kan I tiltrække og fastholde de bedste talenter og skabe en virksomhed, hvor medarbejdere trives og bidrager til fællesskabet.

Læs mere om uddannelsen her

Pia
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Helena Kajinic
Chefkonsulent
Helena Kajinic

Kursus: Støtte til efter– og videreuddannelse

Kl. 09.30 - 12.00.

HORESTA inviterer til kursus i de økonomiske støtte muligheder, som eksisterer både offentligt og i overenskomsten mellem 3F/HORESTA i forhold til efter- og videreuddannelse.

Log ind