Der er ikke et quick-fix til at sikre trivsel, fastholdelse og produktivitet i en virksomhed. Men Danmarks førende mindcontrol-ekspert, Mikkel Severin, er ikke i tvivl om, hvor hovednøglen skal findes: I arbejdet med emotionel intelligens.
På HORESTA Årsdag 2023 kan du høre Mikkel fortælle, hvordan han arbejder med alle typer af organisationer for at løfte deres performance til et helt nyt niveau – både individuelt og for hele virksomheden.

Skal du med på HORESTA Årsdag, kan du tilmelde dig her. Husk det er gratis for medlemmer at deltage.

Mikkel Severin er Danmarks førende Mind Control ekspert med mere end 15 års erfaring. Han afholder udsolgte foredrag på Nørrebro Teater og er kendt fra sine utallige deltagelser i medierne, såsom Børsen, Berlingske, Euroman, TV2, DR1, P1, P3, P4, podcasts, tidligere show på Bremen Teater m.v.

Med sin ekspertise i at afkode og påvirke mennesker rådgiver han globalt topledere, ledelsesteam og virksomheder om emotionel intelligens og afkodning af folk indenfor ledelse og forhandling. Mikkel studerer succes og top 1% og hvorfor top 1% skaber så massivt anderledes resultater end gennemsnittet. Uanset branche.

“Når ledere bliver valgt, sker det ofte ud fra deres faglige evner og intellekt, mens evnen til at lytte, til at være empatisk og den emotionelle intelligens ofte glemmes, selvom det er afgørende”, siger Mikkel Severin.

Når han går på scenen i MCH Messecenter Herning den 16. november 2023, vil han give dig et unikt indblik, hvordan man som ledelse kan sikre opbakning til sine ideer, så man kan eksekvere på sin strategi, nedbryde siloer og opnå psykologisk sikkerhed, så samarbejdet optimeres, og der skabes en high performancekultur. En kultur, hvor medarbejderne er mere produktive, mindre stressede, og hvor det bliver lettere at tiltrække talenter og fastholde kompetencer.

HORESTA Årsdag 2023 kalder vi ”The Power of People & Culture”, og dagen skal netop handle om, hvordan vi får skabt en endnu bedre arbejdskultur i branchen.

På dagen vil den tidligere tv-vært, Karin Cruz Forsstrøm, tage os igennem et spændende program, som vi i disse dage er ved at lægge sidste hånd på. 

Vi glæder os til at se dig!!

MCH præsenterer seks messer på 50 dage i Herning

MCH starter året med seks messer på bare 50 dage og ifølge professor ved Roskilde Universitet og ekspert i service og oplevelse, skal værdien af det personlige møde ikke underkendes, når der afholdes messer. MCH er mødestedet for 50.000 virksomheder og byder i 2024 på 17 messer.

Log ind