Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

På havnen i Gudhjem dyster fire af landets dygtigste kokke, med et bagtæppe af havvand og smukke klipper, når lokale råvarer fortolkes i retter der vil imponere et potent dommerpanel af topkokke fra Danmarks mest prominente restauranter. Det skriver Fødevarefokus.

Det er 15. gang at Sol over Gudhjem gennemføres og er en af grundene til, at solskinsøen har indtaget en position som international gastronomisk perle. Igen i år er det de lokale råvarer der er i centrum og spiller en afgørende rolle for maden.

Holdet der dyster om den prestigefyldte titel er sidste års vinder og kreativ køkkenchef på Skodsborg Kurhotel, køkkenchef på Restaurant Iris, Rosendal, Norge, køkkenchef på Villa Vest i Hjørring og køkkenchef på Studio i København K.

Læs hele historien på fodevarefokus.dk

Airbnb-regler skal debatteres i Folketinget

Et nyt beslutningsforslag skal nu drøftes i Folketinget. Forslaget kan lægge pres på regeringen og på sigt bane vejen for mere retfærdige regler for korttidsudlejning. HORESTA ser det som et vigtigt skridt mod en bedre konkurrencesituation for professionelle aktører i turismesektoren.

Ny chef for Destination Bornholm

Anders Wiberg overtager posten som direktør for Destination Bornholm efter Gitte Tvilling, der fratræder af personlige årsager. Han har været ansat i organisationen siden august og træder nu ind som konstitueret direktør.

Log ind