Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Højsæsonen ser ud til at runde af med et højt antal gæster i august og starten af september på de danske campingpladser. Det skriver Turistmonitor.dk.

Sådan lyder i hvert fald meldingen fra både Hedebo Strand Camping i nordjyske Sæby, Hanstholm Camping, Ronæs Strand Camping i Nørre Åby på Fyn og også campingkæden First Camp.

”August er vores næststørste måned, og den er 15 procent foran 2023, hvilket da er positivt. Det er specielt tyskere og hollændere, der trækker det op her i august, men det er stadig en fremgang, der ikke kommer til at rykke det samlede billede af sæsonen,” siger Bent Thodsen fra Hanstholm Camping.

Bent Thodsen henviser til, at den positive sensommer ikke lukker hullet efter de manglende gæster i en svær og våd juli.

»Den vigtigste måned er juli, hvor antallet af gæster er fire gange så stort som i august. Derfor flytter det ikke millioner, at august går frem, det er juli, der betyder det hele. I de fire vintermåneder har vi eksempelvis samlet set over hele perioden færre overnatninger end en enkelt dag i juli,« påpeger Bent Thodsen, som indtil nu også har haft en september over normalen.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login  

Log ind